Kövess minket!
  
     

Vidéki lakodalom a fővárosban

Vidéki lakodalom a fővárosban
2015, július 31.

Hamarosan elérkezik élete legszebb napja, és szeretné igényeinek megfelelően vidéki stílusban, de e mellett a fővárosban megtartani az esküvőt és a lakodalmat? Nagyszerű esküvői helyszínek állnak rendelkezésünkre, viszont tanácsos több szempontot figyelembe véve dönteni a tökéletesnek mutatkozó helyszínt illetően.

Rengeteg teendő vár az ifjú párra esküvőjük szervezését illetően, ezek közül pedig az egyik legnagyobb feladat az esküvő helyszínének kiválasztása. Kínálatban mindig bővelkedünk, több kiváló esküvői helyszín közül válogathatunk. Sok házasodni készülő vágyik klasszikus jellegű, hagyományokat követő lakodalomra. A vidéken lakók számára adott a lehetőség, a nagyobb városokban élők viszont már nehézkesebben tudják megoldani. Célszerű tájékozódni, hogy a közelben hol van elképzeléseinknek megfelelő esküvői helyszín, majd minden tényezőt összevetni, hogy a legalkalmasabb kerüljön kiválasztásra.

A vidéki jellegű lakodalmak egyedülállóak:

  • hagyományos stílusukban
  • szabadtéri, lehetőségek miatt
  • páratlan környezetükben
  • romantikus hangulatukban

A Bajai Halászcsárda Budapest egyik csodálatos részén található, ahol egyszerre van jelen a főváros közelsége, és a vidéki jelleget sugalló környezet a Normafa közelében. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket különböző céges és családi rendezvények lebonyolítása céljából is! Esküvője alkalmából, a teljes lebonyolítást illetően is állunk rendelkezésére.

A www.bajaihalaszcsarda.hu weboldalunkon bővebben olvashat szolgáltatásunkról. Tájékozódhat arról is, hogy az esemény szervezését tapasztalattal rendelkező munkatársaink oldják meg precízen, igényeinek megfelelően. Fontos számunkra, hogy feledhetetlenné varázsoljuk élete legszebb pillanatait. A szabadban zajló esküvő megvalósítása sem okoz gondot, hiszen kerthelyiség áll rendelkezésre, valamint menüsort is ajánlunk.

Ha színvonalas vidéki jellegű lakodalom részese szeretne lenni, és az esküvő teljes egészét egy helyen kívánja rendezni, válassza a Bajai Halászcsárdát! Telefonos elérhetőségünkön a 06-1-275-5245 –ös számon, vagy elektronikus úton e-mailben a bajaihalaszcsarda@gmail.com címen is készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
milibaby.hu
A ruha fontos – a legkisebbeknek is!

Azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy egy esküvőnek sok fénypontja van, de mégiscsak az egyik legjelentősebb részlet a menyasszony esküvői...

Close