Kövess minket!
  
     

Vegye kezébe az esküvőszervezést!

Vegye kezébe az esküvőszervezést!
2014, június 19.

Az esküvő minden pár életében az egyik legkülönlegesebb nap, melyet az alkalomhoz illő módon, igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelően ünnepelnek meg. A legtöbb menyasszony már kislány korában megálmodja, milyen lesz az esküvője, az ilyen álmok azonban általában nem valósulnak meg, hiszen ha már valóban a házasság küszöbén áll az ara, egészen más szempontok kerülnek előtérbe. Sajnos be kell látnunk, a gyermekkori fantáziálásnak gyakran gátat szab az esemény komoly anyagi vonzata.

A legtöbb pár csak az esküvőszervezés során találja szembe magát azzal a problémával, hogy mekkora ráfordítást igényel, hogy a nagy napon minden az elképzelések szerint valósuljon meg. A párok többnyire nem rendelkezek azzal az anyagi háttérrel, ami fedezi az álomesküvő költségeit.

Az alábbiakban szeretnénk ötleteket adni arra, hogyan faraghatunk le az esküvő költségeiből néhány praktikus megoldással annak érdekében, hogy több pénzt fordíthassunk az esemény más részleteire.

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek a hobby és kreatív tevékenységek. A kézzel készített dísztárgyak és ajándékok elsősorban személyes jellegük miatt közkedveltek, hiszen együtt jár velük az a tudat, hogy készítőjük időt és fáradságot nem kímélve alkotta meg a tárgyat, emellett a saját kezűleg készített tárgyak egyediségük miatt is hódítanak.

Miért ne építhetnénk be a hobby és kreatív öleteket az esküvő különféle részleteibe?

  • Igazán személyessé tehetjük az invitálást, ha saját kezűleg készítjük a meghívókat és szabadjára engedhetjük fantáziánkat a papír dekorálásával, például festett vagy ragasztott mintákkal.
  • Díszíthetjük a ceremónia és a lakodalom helyszínét saját kezűleg, itt szinte bármilyen kreatív terméket felhasználhatunk, a lényeg, hogy ügyeljünk az egységes, hangulatos megjelenésre, mely illeszkedik az esküvő stílusához.
  • Asztaldíszeket is kreálhatunk a vacsorához, melyeket akár az asztaltársaságnak megfelelően is variálhatunk, ügyelve a terem összhangjára, illetve névtáblákat vagy kis meglepetéseket is elhelyezhetünk az asztalokon.

Ennek a néhány tippnek a segítségével egyedivé tehetjük az esküvőt és még spórolhatunk is a költségeken, a kreatív ötleteknek azonban csak a fantázia szabhat határt!

A Budacopy Kft. webáruházában számos kiváló minőségű kreatív és hobby terméket találhat, melyek segítségével és fantáziája kibontakoztatásával nagyszerű kellékeket alkothat saját kezűleg az esküvőre. Tekintse meg webáruházunk kínálatát a www.budacopy.hu oldalon és válogasson kedvére termékeink közül, valamint bővebb tájékozásért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36(1)203-5394-es telefonszámon vagy a budacopy@interware.hu e-mail címen keresztül!

Varázsolja egyedivé esküvőjét és spóroljon a költségeken a Budacopy Kft. változatos termékeivel!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
milibaby.hu.1
Gyermekruha választás esküvőre

Egy esküvő mindig örömteli esemény, ahol a meghívott vendégsereg szebbnél, szebb öltözetekkel tiszteli meg az ifjú pár új életének kezdetét...

Close