Kövess minket!
  
     

Tetoválás készítés esküvőre? Ne csak a boldogító igen tartson örökké!

Tetoválás készítés esküvőre? Ne csak a boldogító igen tartson örökké!
2019, szeptember 24.

Kevés olyan meghatározó pillanat van az életünkben, mint az esküvőnk napja. Amikor két szerelmes örökre összeköti az életét, az nem csak a fiatalok és a szüleik számára megható, hanem az egész násznép számára. Noha az esküvői videó és a gyűrűsujjat átölelő jegygyűrű egy szürke hétköznapokon is képes felidézni a társunk számára tett fogadalmainkat, egyre többen szeretnék extrémebb módon is kifejezni összetartozásukat.

A legújabb trend, amely külföld után már itthon is egyre inkább hódít, az esküvői tetoválás készítés. A tetováló szalonok napról-napra több ifjú párt fogadnak együtt, hogy elkészíthessék számukra az örök életre szóló, bőrbe vésett motívumot, amit együtt álmodtak meg. Sokan még a nagy napjuk előtt készítenek színes vagy fekete-fehér közös tetoválást, mások viszont kivárják a hivatalos esküvőt és csak utána térnek be egy tetováló szalonba. Ma már számtalan motívummal lehet kifejezni egymás iránti elköteleződésünket, így már a szolidabb menyasszonyok is bátrabban ülnek be a tetováló székekbe. Az ízléses tetoválás ugyanis nem csak egy örök életre szóló emlék, hanem stílusos kiegészítő is egyben, akárcsak egy szép karkötő vagy nyaklánc.

Az egyik legnépszerűbb lakodalom után készíttetett tetoválás a gyűrűs újra készített egyedi tattoo gyűrű. Sok pár szerint, míg egy arany gyűrű bármikor levehető, a gyűrű tetoválás valóban örökre szól. Az általában sötét színnel készített gyűrű minta tartalmazhatja az ifjú pár kezdőbetűit, az esküvőjük dátumát vagy akár a „Szeretlek” vagy az „Örökké” szavakat is. Az interneten már számtalan minta közül inspirálódhatnak a jegyesek, ha közös tetoválással szeretnék megmutatni a világnak összetartozásukat. Így nem csoda, ha már esküvő előtt is többen vállalják be szerelmükkel a közös tetoválás készítést.

A közös szerelmi tetoválás készítése általában valamilyen, összetartozó képpel tehetők teljessé. Ilyen például, amikor a fiú kezén egy csókot adó Mickey egér, míg a lány kezén egy hasonló Minnie egér kap helyet. Amikor pedig együtt sétálnak, kéz a kézben, a két szerelmes mesehős egymást csókolja. De a két részből álló szív is népszerű a kisebb motívumokat kedvelők körében. A különböző betűtípusokkal kedvesünk nevét szinte akármelyik testrészünkre, akármekkora méretben magunkra tetováltathatjuk. Szerelmünk ily módon való kifejezésére csak a képzeletünk szabhat határt!

Esküvői tetoválás készítéshez foglaljon időpontot Sun City Tattoo & Piercing szalonunkba! Látogasson el www.tattooszeged.hu weboldalunkra, és ismerje meg szolgáltatásunk részleteit! Kérdéseivel keressen minket bátran a +36-30/858-6466-os telefonszámon vagy a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tri-busz.hu.19apr
Gondoskodjon a vendégek biztonságáról és kényelméről esküvői utasszállítással!

Tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető helyen tartja az esküvőjét? Esetleg más ok miatt van szükség a vendégek fuvarozására? Az esküvőszervezés során semmiképp...

Close