Kövess minket!
  
     

Téli esküvő

Téli esküvő
2014, február 5.

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvő melegebb napokon lehet igazán tökéletes. Azonban a fantasztikus téli dekoráció és stílus ötletek ezt képesek megcáfolni. Íme néhány ötlet a színekre vonatkozóan, amely által varázslatos téli esküvőt kreálhat.

A tél a tisztaság megtestesítője, így alapszíne a fehér. Azonban nem kell itt leragadni és vakító fehérségbe borítani mindent.

  • A téli hangulat elengedhetetlen árnyalatai a jégkék és az acélkék, amelyekkel hangulatossá és igazán elegánssá tehetjük az eseményt. Játszhatunk a kék szín variációival is.
  • Remek választásnak bizonyulhatnak a lila valamely világosabb árnyalata, amelyek amellett, hogy divatosak, még az idegeket is nyugtatják.
  • Szinte már királyian elegánssá tehető a hangulat az ezüsttel, arannyal vagy a pezsgőszínnel is, így az esküvőnek ünnepi hangulatot és esztétikus ragyogást kölcsönözhet.
  • Ha kicsit extrémebb hatást szeretnénk kiváltani, nyugodtan kísérletezzünk egy-egy karakteresebb színnel is, mint a magenta vagy a türkiz.

Díszítésként használhatunk szalagokat, gyöngyöket, télidéző növényeket vagy csillogó hópehelyformákat. A poharakat is feldobhatjuk azzal, ha cukorba mártjuk, hogy jeges hatást keltsenek, de emellett is számos lehetőség áll rendelkezésünkre a téli dekoráció megtervezésekor.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.gasztronómia.2
Milyen italokat válasszunk az esküvőre?

Az ételek kiválasztása után a következő feladat az italokkal kapcsolatos döntés. Az esküvői italválasztéknak minden szempontból kielégítőnek kell lennie, azonban...

Close