Kövess minket!
  
     

Stresszmentesen a nagy napig: profi esküvőszervezés

Stresszmentesen a nagy napig: profi esküvőszervezés
2019, április 29.

Élete nagy napját szinte minden kislány tervezgeti, ám mikor megkérik a kezünket, és az esküvőszervezés immáron nem álmodozás, hanem feladat, az bizony hirtelen ijesztő lehet. Nem csak a rengeteg teendő miatt bonyolult a szervezés, kiemelten fontos a sorrend is, hiszen a lépések egymásra épülnek. Mikor érdemes nekiállni a szervezésnek, mi legyen az esküvőszervezés menete?

  • Körülbelül egy évvel a nagy nap előtt célszerű elkezdeni az első lépéseket. Ekkor tűzzük ki a pontos dátumot, készítsünk költségvetést, válasszuk ki a helyszínt.
  • 10-11 hónappal az esemény előtt érdemes egyeztetni a szertartás menetét, dönteni a gyűrűről, fotósról, zenéről, felkérni a koszorúslányokat, tanúkat, vőfélyt, és kiválasztani a ruhát.
  • Az esküvőszervezés következő lépései, 8-9 hónappal előtte, a dekoráció és a menü összeállítása, valamint a forgatókönyv megtervezése, továbbá, ha van templomi ceremónia, ilyenkor szükséges intézni a jegyes oktatást.
  • Nagyjából fél évvel a nagy nap előtt olyan teendőket ajánlott sora venni, mint az esküvői autó ügyintézése, továbbá a meghívókról való gondoskodás.
  • A rendezvényt megelőző 4-5 hónappal ajánlott a koszorúslány ruhákat kiválasztani, dönteni a sminkről, frizuráról, tortáról és tanácsos nászajándék listát készíteni.
  • 2-3 hónappal az esemény előtt célszerű postázni a meghívókat, gondoskodni köszönőajándékról, egyeztetni az ültetést.
  • Körülbelül egy hónappal az esküvőt megelőzően minden részletet érdemes még egyszer egyeztetni az érintettekkel.
  • Az esküvőszervezés utolsó lépéseiként, két héttel az esemény előtt célszerű sort keríteni az utolsó ruhapróbára, ilyenkor kerülnek lebonyolításra a legény- és leánybúcsúk, végül jöhetnek az utolsó simítások.

Mindezekről a teendőkről gondoskodni bizony igen összetett feladat, ezért ha Ön is stresszmentesen szeretné lebonyolítani az előkészületeket, célszerű felkérnie egy esküvőszervezéssel foglalkozó céget. Ha profi szakemberekre bízná magát, válassza a Wedding Dream csapatát! Látogasson el www.weddingdream.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat szolgáltatásaink részleteiről! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-30-986-4135-ös telefonszámon vagy a vargailona@weddingdream.hu e-mail címen! Ne a véletlenre bízza az esküvőszervezést, hanem a Wedding Dream szakértőire!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
italianluxury.hu.19marc
Koronázza meg esküvői viseletét különleges ékszerekkel!

Készül élete legszebb napjára? Igyekszik minden feladatot időben elvégezni? Az egyik legfontosabb teendő a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása. Nem hiányozhatnak...

Close