Kövess minket!
  
     

Stílusos megjelenés az esküvőn

Stílusos megjelenés az esküvőn
2014, június 19.

Kétségtelen, hogy az esküvőn mindig a menyasszony van a középpontban, az ara szépsége minden tekintetet megragad. Ennek megfelelően a leendő feleségek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a nagy napon valóban ezt a hatást érjék el. A menyasszony megjelenését természetesen az esküvői ruha határozza meg, melyet gyakran már kislány korukban megálmodnak maguknak a hölgyek. Az összkép azonban a részletekben rejlik, melyek mindegyike hosszas válogatás eredménye.

A menyasszonyok nagy gonddal választják ki a sminkest, fodrászt, manikűröst, akik mind azért dolgoznak, hogy még szebbé varázsolják az arát. Mindemellett azonban a kiegészítőknek is nagy szerep jut a megjelenésben, így nem szabad megfeledkezni például a kistáskáról, kesztyűről és az esküvői ékszerektől sem.

Az esküvői ékszerek tekintetében ügyelni kell arra, hogy hangsúlyozzák a megfelelő részeket, jól illeszkedjenek a menyasszonyi ruhához, valamint egymással is összhangban legyenek. A megjelenésnek tükröznie kell a menyasszony egyéniségét, így az ékszerek kiválasztása során se felejtsük szem elől a stílust.

Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek a piercingek, melyek mára rendkívül széles palettán elérhetőek, mind az ékesíteni kívánt testrészt, mind az anyaghasználatot, mind a méretet, mind pedig a kialakítást tekintve. A testékszerek a közhiedelemmel ellentétben nem kizárólag extrém külsőt kölcsönözhetnek viselőjüknek, például egy swarovski kristállyal ékesített piercing igazán különlegessé és elegánssá teheti a megjelenést.

Ennek megfelelően azok a menyasszonyoknak, akik hétköznapi életükben a piercingek szerelmesei, életük nagy napján sem kell nélkülözniük a szívükhöz közel álló kiegészítőket, illetve az esküvőn viselt testékszerek azok számára is különleges lehetőséget kínálnak, akik korábban inkább a klasszikus ékszerek kedvelői közé tartoztak.

Hazánk legnagyobb piercing webshopja széles testékszer kínálattal várja minden kedves érdeklődőjét. Választékunkban menyasszonyok is megtalálhatják az ideális ékszert esküvőjükre, hiszen különféle piercingek, köztük eleganciát és nőiességet képviselő darabok is helyet kaptak termékeink között.

Ha Ön is a nagy napot szervezi és még nem találta meg az ideális esküvői ékszereket, látogasson el a www.piercingrendeles.hu weboldalra és válogasson kínálatunkból! További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a 70/600-09-99-es vagy a 70/600-10-11-es telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen keresztül!

Varázsolja megjelenését egyedivé és stílusossá piercingekkel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
budacopy.hu
Vegye kezébe az esküvőszervezést!

Az esküvő minden pár életében az egyik legkülönlegesebb nap, melyet az alkalomhoz illő módon, igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelően ünnepelnek meg....

Close