Kövess minket!
  
     

Nászajándék – Hogyan tegyük emlékezetessé a nagy napot?

Nászajándék – Hogyan tegyük emlékezetessé a nagy napot?
2014, február 5.

Manapság nehéz az új, közös élethez szükséges ajándékkal meglepni az ifjú párt. A meghívott vendég, amint értesül a hírről, máris elkezdi törni a fejét: mi legyen a nászajándék? Minden vendég szeretne hasznos, ugyanakkor egyedi ajándékot adni a házasulandóknak, az ideális meglepetés kiötlése azonban néha nagyon nehéz feladat.

Egyre felkapottabb szokás, hogy az ifjú pár anyagi támogatást kér vendégeitől, támogatva ezzel az eljövendő közös életüket. Ez mindenképpen praktikus megoldás, de érdemes valamivel egyedivé varázsolni az ajándékot. Íme, néhány tipp, amellyel emlékezetessé tehetjük nászajándékunkat.

Egyedi és kreatív megoldás a színes héliumos lufikba rejtett pénz. Szintén igen egyedülálló módszer lehet sorsjegyekkel megajándékozni az ifjú párt, hiszen ebben az ajándékban benne foglaltatik az izgalom és a nagy nyeremény lehetősége is. A kreatív nászajándékok sorát bővíthetjük úgynevezett pénz csokorral is, mellyel szintén színesíthetjük meglepetésünket.

Ezeket az ötleteket számtalan formában lehet variálni. Amennyiben mégsem találunk rá a tökéletes nászajándékra, érdemes finoman puhatolózni a házasulandó párnál, esetleg megkérdezni az örömszülőket, hogy ajándékunk biztosan emlékezetes legyen az ifjú pár számára.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvői ruha.3
Menyecske ruha – Aminek csak a képzelet szabhat határt

A menyecske ruha szimbolikus jelentéssel bír életünk egyik legfontosabb és legszebb napján. Hagyomány, hogy a menyasszony éjfélkor átöltözik, esküvői ruháját...

Close