Kövess minket!
  
     

Milyen italokat válasszunk az esküvőre?

Milyen italokat válasszunk az esküvőre?
2014, február 5.

Az ételek kiválasztása után a következő feladat az italokkal kapcsolatos döntés. Az esküvői italválasztéknak minden szempontból kielégítőnek kell lennie, azonban általában nem szeretnénk az esküvői büdzsé felét innivalóra költeni. Szeretnénk megosztani Önnel néhány tanácsot, amelyek talán segítenek a döntésben.

Az esküvő italfajtáinak kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy melyik vendég mit szokott fogyasztani. Mindig legyen ásványvíz, 1-2 féle gyümölcslé és üdítő, hiszen gondolni kell a gyerekekre és kell azokra, akik nem szeretik az alkoholos italokat, vezetnek vagy más okból nem fogyaszthatnak ilyen italt.

Borból nem szükséges sok félét kínálni, mert az elég költséges. Legjobb, ha a fogásokhoz illő borokból válogathatnak a vendégek. Emellett nagyon fontos, hogy legyen elegendő mennyiségű csapolt sör is, amely az urak nagy kedvence. Pezsgőt maximum a koccintáshoz, beszédhez szerezzünk be, de ez manapság akár el is hagyható.

Párlatokból a martini és a whisky nem hiányozhat a repertoárból. Röviditalokból kínálhatunk pálinkát, vodkát vagy gyomorkeserűt, a hölgyek kedvéért pedig likőrt is.

Ha jobban szeretjük a koktélokat, akár kérhetünk mini koktélbárt is az esküvőre, ahol minimális alapanyagból készülhetnek minőségi és egyszerű kevert italok is.

Számos választási lehetőség van az italok tekintetében is, vegye fontolóra a kínálatot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő szervezés.2
Mi kell egy jó esküvőhöz?

Egy esküvőt bárki meg tud szervezni. Azonban egy jó esküvőhöz profi szakember szükséges. De mitől lesz jó egy esküvő? Egy...

Close