Kövess minket!
  
     

Mi az ideális esküvői ékszer titka?

Mi az ideális esküvői ékszer titka?
2017, október 30.

Az esküvőkön minden vendégben a legmaradandóbb emléket a menyasszony és ruhája fogja jelenteni. De mitől olyan tökéletes az összhatás, miért gyönyörű minden menyasszony? Az ördög a részletekben lakozik, szokták mondani – és nincs ez másképp ebben az esetben sem, a nagy napon a hölgyek megjelenése azért olyan felejthetetlen, mert a ruhától a sminken át az ékszerekig minden kellék kiválasztását gondos tervezés előzi meg. Lássuk, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a tökéletes alkalmi esküvői ékszert!

Az ékszer nem csupán a menyasszony egyéniségét tükrözi, hanem az esemény stílusát is előrevetíti. Míg a szűkebb körű ceremónia egyszerűbb megjelenítést kíván, addig a nagyszabású rendezvényeket a kellékekkel is érdemes még karakteresebbé tenni, ha valamilyen téma köré épül az esemény, az az esküvői ékszerekben is visszaköszönhet.

A menyasszonyi ruha szintén meghatározó, tanácsos a fazonhoz mérten eldönteni, hogy legyen-e, és ha igen, milyen legyen a nyaklánc, fülbevaló. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a pánt nélküli ruhaköltemények, ezekhez kifejezetten jól passzolnak a figyelemfelkeltő ékszerek, de ügyeljünk az összhangra, és ne hagyjuk figyelmen kívül a ruha színét sem. Az esemény jellegével kapcsolatos szabályhoz képest éppen fordítva válasszunk, egyszerűbb ruhához bátran vásároljunk különleges darabokat, míg díszesebb ruhákhoz javasolt visszafogott modellek mellett dönteni.

Bár a ruhát egyetlen alkalom kedvéért vásároljuk meg, az esküvői ékszerek nem csupán néhány órán át viselhetőek, később is tökéletes választást jelenthetnek egy-egy eseményen, ezt célszerű szem előtt tartani a választásnál.

Még keresi a tökéletes alkalmi esküvői ékszereket? Bátran nézzen körül webáruházamban, a www.asvanyekszerbolt.hu oldalon, és ismerje meg közelebbről a legkülönlegesebb darabokat! Kérdéseivel vegye fel velem a kapcsolatot a +36-30-517-7461-es telefonszámon vagy a mykriszta@gmail.com e-mail címen, mindenben szívesen segítek, hogy az Ön nagy napja is tökéletes legyen!

Ne feledje, élete egyik legfontosabb eseményére készül, legyen körültekintő minden részlettel kapcsolatban, válogasson bátran kínálatomból!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
amare.hu.uj.17maj
A tökéletes esküvői meghívó titka

Már javában tart az idei esküvői szezon, azonban sokan még csak a készülődés pillanatait élik át. Hiszen vannak, akik bizonyos...

Close