Kövess minket!
  
     

Menyecske ruha – Aminek csak a képzelet szabhat határt

Menyecske ruha – Aminek csak a képzelet szabhat határt
2014, február 5.

A menyecske ruha szimbolikus jelentéssel bír életünk egyik legfontosabb és legszebb napján. Hagyomány, hogy a menyasszony éjfélkor átöltözik, esküvői ruháját menyecske ruhára cseréli, vagyis új-asszony ruhát ölt, így az est folyamán még egyszer elkápráztathatja a vendégsereget öltözékével.

A ruha általában piros vagy bordó színű, azonban ma már szinte bármilyen szín elfogadott. A ruha fazonját tekintve az egyik legnépszerűbb a magyaros szabású, pöttyös ruha. Szintén gyakran hordanak az ifjú feleségek alkalmi jellegű kisestélyit vagy koktél ruhát.

Manapság már nincsenek előírások a menyecske ruhával kapcsolatban, változatainak csak a képzelet szabhat határt. Az ifjú feleség különböző színű és fazonú ruhákból válogathat, a hagyományos daraboktól a merészebbekig. Fontos szempont azonban a kényelem, érdemes olyan ruhát választanunk, melynek viselése nem akadályoz a táncolásban.

Menyecske ruha kölcsönzésére számtalan lehetőségünk nyílik, egyre nagyobb divat azonban varratni a ruhát. Így saját egyéniségünkhöz, alkatunkhoz illő ruhát viselhetünk, melyet a későbbiekben is bármikor felvehetünk, emlékezve életünk egyik legfontosabb napjára.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő.2
Mit jelképez az esküvői csokor?

Már az ősidőkben is használtak virágokat dekoráció gyanánt különböző alkalmakkor, persze nem a mai formában. A virágok lágysága és karcsúsága...

Close