Kövess minket!
  
     

Menyasszonyi ruha minden alkatra

Menyasszonyi ruha minden alkatra
2014, február 5.

Egy menyasszony mindig gyönyörű, azonban nem minden nő olyan szerencsés, hogy a magazinok címlapján pózoló hölgyeket megszégyenítően tökéletes alakkal rendelkezik. Azonban minden alkatra létezik ideális menyasszonyi ruha fazon, amely a legelőnyösebb vonásokat emeli ki.

  • Molett menyasszonyoknak: Igen előnyös választás egy fűzős ruhakialakítás, amely szépen formálja a derekat, hasonlóképpen érdemes kiemelni a szép dekoltázst, amelyre egy szív alakú kialakítás vagy V nyakú ruha tökéletes megoldás. Az A-vonalú ruhák kiemelik a klasszikus kerek, nőies formákat és optikailag szép alakot kölcsönöznek.
  • Széles csípőjű menyasszonyoknak: A legtöbb ruha bő szoknyával rendelkezik, amely diszkréten elrejti a kerek formákat, ha azt nem szeretnénk hangsúlyozni (A-vonalú, empire stílusú ruhák előnyösek), azonban ha mégis a sellő fazonú menyasszonyi ruhák nyerik el tetszését, egy jó szabással igazi homokóra alkatot képesek formálni.
  • Kis mellű menyasszonyoknak: Empire fazonú ruhák jó választásnak bizonyulnak, csak úgy, mint az ejtett váll, a csónaknyakú kialakítás, spagetti pántos és a pánt nélküli megoldások egy ideális melltartóval megoldják a problémát.
  • Alacsony menyasszonyoknak: A V-nyak és a nyakban megkötős kialakítások optikailag nyújtják a felsőtestet. Az egyenes fazonú és rövid ruhák remek választások.
  • Magas menyasszonyoknak: Egy magas nyakú vagy aszimmetrikus vállkialakítású ruha előnyös döntés.

A ruhaválasztásnál minden esetben elsődleges szempont, hogy az ara kényelmesen és jól érezze magát menyasszonyi ruhájában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvői ruha.1
Menyasszonyi ékszerek és kiegészítők

Ha már megvan a menyasszonyi ruha, a következő nehéz döntés az ékszerek és egyéb kiegészítők kérdése.  Fontos figyelembe venni a...

Close