Kövess minket!
  
     

Melyik alkathoz milyen menyasszonyi ruha illik?

Melyik alkathoz milyen menyasszonyi ruha illik?
2019, április 1.

A legjobb esküvői ruha kiválasztásához nem elég, ha a márkát veszi figyelembe, fontos, hogy a ruha tükrözze az egyéniségét, és kiemelje előnyös külső tulajdonságait. Magabiztos lehet élete legszebb napján, ha a testalkatához és a magasságához illő, kényelmes és stílusos menyasszonyi ruhát visel.

Ha már kitűzték párjával az időpontot, elsődleges feladat a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása. Nagyon fontos, hogy tudja, mi áll jól Önnek. Elengedhetetlen a harmónia a személyisége és a ruhája között. Meghatározó a testalkata, ezért érdemes a különböző formákkal megismerkedni, és céltudatosan dönteni.

Pánt nélküli vagy ejtett vállú felsőrészt érdemes választani, ha karcsú dereka van, és szeretné a kebleket, a csípőt kihangsúlyozni. Telt alkat esetén jó ötlet a V-nyakú, egyenes vonalú, vagy enyhén szív formájú felsőrész. Keskeny vállakkal és széles csípővel nem célszerű egyenes, illetve sellő fazont választani, viszont jó megoldás a pánt nélküli ruha. A testhezálló, szintén pánt nélküli összeállítás kiváló megoldás a felül szélesebb, a csípő tájt keskenyebb adottságokkal rendelkező hölgyeknek. Vékony, egyenes testalkatnál nagyszerű ötlet nyakba kötős felsőrészt és királylány vagy sellő fazonú ruhát viselni. Sikeresen működő esküvői ruhaszalonban rengeteg információhoz juthat hozzá, amelyek alapján könnyebben találhat rá az Ön számára tökéletes esküvői ruhára.

Gyönyörű menyasszonyi ruhák közül választhatja ki az elképzeléseinek megfelelő darabot, ha Arabella Lux Esküvői Ruhaszalonunkban nézelődik! Luxus megjelenésű, letisztult és elegáns összeállításokkal várjuk. Hasznos tanácsokat nyújtunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntésre jusson, kiemelt figyelemben részesítjük a próbák alkalmával. Több menyasszonyi ruhát kiárusítunk, így rendkívül kedvező áron lehet az Öné álomruhája. Tekintse meg termékeinket, és tudjon meg többet tevékenységünkről a www.arabellalux.hu internetes oldalunkon!

Kezdje el időben a megfelelő esküvői ruha keresését! Látogasson el szalonunkba, ahol különféle stílusú és anyagú, csodálatos modellek közül válogathat! Érdeklődjön és foglaljon időpontot a 06-30-955-4162-es telefonszámon vagy az eskuvo@arabellalux.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
2018 tavaszi esküvő: milyen színű legyen a dekoráció?
2018 tavaszi esküvő: milyen színű legyen a dekoráció?

Minden esküvő egy stílus, színvilág köré épül, mely elsősorban a dekorációban köszön vissza, de éppúgy tükrözi a menyasszonyi csokor vagy...

Close