Kövess minket!
  
     

Különleges esküvői sminkek készítése

Különleges esküvői sminkek készítése
2015, október 29.

Tökéletes esküvői sminket szeretne a nagy napra, de még nem tudja, kivel készíttesse el? Érdemes tapasztalt, hozzáértő, szakmájában dolgozó személy segítségét kérni, aki ügyel arra, hogy a smink összhangban legyen a ruhával, a kiegészítőkkel, és mindenekelőtt szolidan, de kiemelje a menyasszony szépségét. Életünk egyik legszebb eseményéről van szó, ezért érthető módon igyekszünk mindent a lehető legszebben alakítani.

Az esküvő felejthetetlen napjára sok menyasszony már több hónappal előtte készülődésbe kezd külsejének formába hozását tekintve. A bőr kifogástalan állapota, és a ragyogó smink alapvetően a legfontosabbak a menyasszony ruhájának megfelelő kiválasztása, és az egyéb teendők mellett.

Az esküvői smink különbözik más sminkektől, ennek megfelelően különös tekintettel kell lenni az alábbiakra:

  • Változó fények mindegyikében előnyös legyen
  • Tartósság
  • Vízállóság
  • Személyiséghez illő stílus
  • Természetes szépség kiemelése

Minden jól elkészített smink azonos abban, hogy kihangsúlyozza a viselője szépségét. A kifogástalan sminkhez nélkülözhetetlen, hogy a sminkes magabiztosan végezze munkáját. Ezt kizárólag akkor tudja megtenni, ha van elképzelése, tisztában van azzal, hogy melyik arcformához milyen smink illik, és rendelkezésére állnak professzionális kellékek. Sokféle eszköz használata szükséges a különböző sminkek elkészítéséhez. Nagyon fontos, hogy ezek kiváló minőségűek legyenek, hiszen csak akkor érhető el maximálisan jó eredmény. A színhatás, a tartósság nagymértékben a felhasznált alapanyagokon múlik, így törekedni kell a minőségre.

Bármilyen kozmetikai kezelést igényel, én megoldást kínálok minden ezzel kapcsolatos kérdésére! Minőségi eszközöket, alapanyagokat használva igyekszem a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni a hozzám érkező vendégeket. Minden embernek más-más problémái lehetnek, így különös figyelmet fordítok arra, hogy meghallgassam az egyéni igényeket, és ezek szerint végzem a kozmetikai kezeléseket, esküvői smink készítését. Weboldalamon, a www.kutassykrisztina.com oldalon részletesen tájékozódhat az általam folytatott tevékenységekről, és a kérhető kozmetikai kezelésekről és árakról.

Kérjen bátran bővebb információt a 06-70-4502319–es telefonszámon, vagy e-mailben a kutassy.krisztina@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Koszorúslány ruhák kislányoknak
Koszorúslány ruhák kislányoknak

Esküvő alkalmával a menyasszony gyakran dönt úgy, hogy ismerős gyermekeket választ koszorúslányoknak. Egyáltalán nem egyszerű feladat azonban az esküvői gyerekruha...

Close