Kövess minket!
  
     

Különleges dekoráció egy különleges alkalomra

Különleges dekoráció egy különleges alkalomra
2014, február 25.

Amikor elérkezik egy pár életének nagy napja, az esküvő, szeretnék ezt az alkalmat tökéletessé varázsolni. Hosszú készülődés, több hónapnyi szervezés előzi meg az esküvő napját, azért, hogy a legapróbb részlet is minden szempontból ideális legyen a leendő házasok, illetve a vendégek számára is.

Az esküvő, illetve a lakodalom felhőtlen hangulatáról többnyire a vőfély vagy ceremóniamester gondoskodik. Azonban maga a helyszín és annak kialakítása, berendezése, dekorációja legalább olyan fontos, mint a szakember közreműködése. Egy helyiség képe nem csupán esztétikai érzékünk szempontjából fontos, hanem komolyan befolyásolja a hangulatunkat is. Egy igényesen kialakított és dekorált helyiség emeli komfortérzetünket, emellett a színek is befolyást gyakorolnak közérzetünkre.

Mindamellett, hogy a dekoráció ennyire fontos szerepet tölt be az esemény során, más szempontból is lényeges kérdés. Minden pár azt szeretné, hogy az övék legyen a legkülönlegesebb esküvő. És mitől válik igazán egyedivé egy ilyen esemény? Az esküvői dekorációtól!

A jégszobrok tökéletes választást jelentenek, ha különleges dekorációban gondolkodunk. A jégszobrokról bizonyára mindenkinek a tél jut eszébe elsőként. Azonban ezek a dekorációs elemek nem csupán téli rendezvényeken állják meg a helyüket, hanem minden olyan alkalommal, amikor az egyediség a cél. A jégszobrok alapvetően nem hétköznapi díszítő elemek, hiszen igazán varázslatos hatást keltenek. Igazi egyediségük azonban abban rejlik, hogy bármilyen formát el lehet készíteni jégből! Ennek köszönhetően egyetlen alapanyag segítségével olyanná tehetjük az esküvői dekorációt, amilyet megálmodtunk. A jégszobrok esetében csupán a képzeletünk szabhat határt!

Ha Ön is szeretné felejthetetlenné tenni esküvőjét, válassza a jégszobrok nyújtotta sokszínű lehetőséget! Rendeljen jégszobrokat a szakma legjobbjaitól, az Ice Line jégszobrászat munkatársaitól!

Tekintse meg munkáinkat weboldalunkon (www.iceline.hu), és keressen fel minket elképzeléseivel a 06-20-9232-999-es telefonszámon vagy a jegszobraszat@iceline.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő.8
Esküvői videózás

Az esküvője napja minden ember számára olyan emlék, amit soha nem fog elfelejteni. Ha szeretné ezt a csodás emléket visszanézni...

Close