Kövess minket!
  
     

Koszorúslány ruhák kislányoknak

Koszorúslány ruhák kislányoknak
2015, szeptember 1.

Esküvő alkalmával a menyasszony gyakran dönt úgy, hogy ismerős gyermekeket választ koszorúslányoknak. Egyáltalán nem egyszerű feladat azonban az esküvői gyerekruha kiválasztása. Nagy figyelmet igényel, hiszen több szempontnak meg kell felelnie.

A szokások egy esküvő megrendezésekor a tájegységek és a különböző nemzetiségek miatt is eltérőek lehetnek. A koszorúslányok jelentősége és viselete számos szokásra visszavezethető. Amiben mindig és mindenhol megegyeznek: a lányok előterébe kerülése, és különleges ruhák viselése. A korábbi években több feladat is hárult rájuk. Segítették a menyasszonyt az öltöztetésben, kísérték az esküvő folyamán, majd vacsorát szolgáltak fel a lakodalomban. Napjainkban már megváltozott a szerepük, de szinte minden esküvőn állandó résztvevők. Életkoruktól függően változhat szerepkörük. A kisgyermekek csak a menyasszony kísérésében vesznek részt. Megfelelő koszorúslány ruháik kiválasztása ugyanolyan fontos, mint az idősebb korosztálynál. Ha több koszorúslányról van szó, akkor a ruháik színe mindenképp egyezik, vagy a szabásvonal is egyforma.

A kis koszorúslányok ruhájának kiválasztásakor a következőkre érdemes ügyelni:

  • harmónia az esküvő stílusával, a menyasszony ruhájával
  • a kényelem fontossága, a nagyobb mozgásigényt figyelembe véve
  • a koszorúslány ruhájához illő kiegészítők gondos kiválasztása

A Milibaby webáruházban álomszép koszorúslány ruhák közül tud válogatni csemetéje részére. Elengedhetetlen számunkra, hogy a tőlünk vásárolt gyerekruhák igényes darabok legyenek. Többféle színárnyalatú, más-más stílusú koszorúslány ruhákat kínálunk. Az esküvő napjára szükséges alkalmi ruhán kívül elengedhetetlen a ruhához tökéletesen illő lábbeli. Mi ebben is segítségére vagyunk. Kényelmes, a legújabb trendeknek megfelelő kiscipők választéka sorakozik a www.milibaby.hu oldalunkon.

Különböző kedvezményekkel, gyors kiszolgálással igyekszünk érdeklődőink kedvében járni. Segítőkész munkatársaink gördülékeny munkavégzése által rövid időn belül juthat hozzá minőségi gyerekruhákhoz.

További információért, méretválasztással kapcsolatos segítségért keressen bennünket az info@milibaby.hu e-mail címen, vagy a 06- 30-436-2893 –as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu
Szórakozzon önfeledten élete legjelentősebb napján!

Biztos akar lenni benne, hogy lakodalma napja a legjobb kezekben lesz, és garantáltan a legjobb hangulatban telik majd az esemény...

Close