Kövess minket!
  
     

Idén lesz az esküvője, de nem tudja mi lesz a divat?

Idén lesz az esküvője, de nem tudja mi lesz a divat?
2014, február 5.

Bemutatjuk Önnek 2014 legütősebb esküvői trendjeit!

Sokan szeretnek tisztában lenni az esküvői divattal, azonban nem csak a ruhákat illetően. Manapság már a színek és témák területén is az éves trendnek megfelelően tudjuk alakítani esküvőnket, természetesen saját ízlésünkhöz mérten.

2014-ben olyan szemet gyönyörködtető színekből válogathatunk esküvői dekorációt, mint az elegáns lilák, az életvidám citrusok vagy a barátságos barnák. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni néhány témát is, melyekből remek ötleteket meríthet.

  • Merész: Néhány esztendeje még bohókásnak és nem esküvőhöz illőnek tartottuk ezeket az ötleteket, azonban mára igazán stílusossá és előkelővé váltak. Választhatjuk témaként a vadnyugatot, az ’50-es éveket vagy akár a kedvenc sorozatunkat.
  • Drámai: Aki szereti sokkolni az embereket egyedi és erőteljes dekorációval, annak tökéletes megoldás. A hangsúly a figyelemfelkeltésen van, melyet nagyméretű díszekkel, meghökkentő ruhakölteménnyel vagy egy különleges tortával is elérhetünk.
  • Szimbolikus: Ennek keretein belül az egymás iránti szeretetet és összetartozást nem csupán a boldogító igen kimondásával, hanem egyéb eszközökkel is hangsúlyozhatjuk. A homokszórás vagy a gyertyagyújtás remek alternatíva.

Ha egyedi és trendi esküvőt szeretne, érdemes felvennie a kapcsolatot egy esküvőszervező céggel.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.gasztronómia.1
A téli esküvők ízei – nem csak ínyenceknek!

A télnek van egy sajátos hangulata, hiszen egy olyan ünneppel kezdődik, amely már önmagában rengeteg szeretetet hordoz. Ennek köszönhetően ez...

Close