Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk menyecske ruhát?

Hogyan válasszunk menyecske ruhát?
2014, február 5.

A menyecske ruha kiválasztása nem könnyű feladat. A menyasszonyi ruha mellett jelentős szereppel bír ez a darab is, hiszen az este nagy részét ebben fogjuk tölteni. Érdemes megfogadni néhány tanácsot, ami által könnyebb lesz a tökéletes ruha megtalálása.

A legfontosabb szempont a kényelem. Míg az esküvői szertartáson kevésbé mérvadó a komfort, a lagziban nagy hangsúlyt kell fektetni rá. A sok táncolás miatt olyan menyecske ruhát érdemes választanunk, melyben minden testrészünk könnyedén tud mozogni.

Figyeljünk arra is, hogy a szoknya ne legyen túl „pörgős”, és a ruhadarab lehetőleg pántos felsőrésszel rendelkezzen. Így megspórolhatjuk a menyasszonytánc közben kialakuló kínos pillanatokat. Ne válasszunk se túl rövid, se túl hosszú ruhát. Színválasztáskor is törekedjünk a diszkrét, de elegáns, a lakodalom stílusához illeszkedő ruha kiválasztására.

A menyecske ruhák keresésekor is vegyük figyelembe alkati adottságainkat és ehhez mérten válasszuk ki a nekünk legjobban álló fazont. A legegyszerűbb, ha viszünk magunkkal egy barátot, aki segít nekünk megtalálni a hozzánk legjobban illő ruhát.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő.3
Nászajándék – Hogyan tegyük emlékezetessé a nagy napot?

Manapság nehéz az új, közös élethez szükséges ajándékkal meglepni az ifjú párt. A meghívott vendég, amint értesül a hírről, máris...

Close