Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszuk ki az esküvői menüsort?

Hogyan válasszuk ki az esküvői menüsort?
2014, október 9.

Az esküvőszervezés hosszadalmas és összetett folyamata során megannyi teendő akad, mellyel a jegyespárnak meg kell birkózni akár egyedül, akár családi, baráti vagy szekértői segítséggel, azonban a szervezés és választás során elsődleges szempont, hogy a leendő házasok számára életük egyik legszebb és legemlékezetesebb napja valósulhasson meg. Az esküvő időpont és helyszín kiválasztását követően meghatározó a menüsor kiválasztása, amely során számos lehetőség adódik az egyéni ízlésnek és egyedi elvárásoknak megfelelően.

Az esküvői menü

Az ízletes ételek és italok már hosszú idő óta szerves részei életünk meghatározó eseményeinek, hiszen a finom ízek mindig összehozzák az embereket és hozzájárulnak a megfelelő hangulathoz, amely az esküvők alkalmával kiemelkedően fontos szerepet tölt be. Az esküvői menüsor kiválasztása során érdemes néhány alapvető szempontot figyelembe venni, hiszen a nagy nap költségeinek meghatározó részét az ételek és italok teszik ki:

  • A menüsor hány fogásból álljon?
  • A menüsor típusa: hagyományos lakodalmi menü, különleges és modern menüsor, prémium vagy exkluzív ételek, stb.
  • Speciális igények: vegetáriánus ételek, ételallergiák figyelembevételével készült menü, gyermekek számára készült ételek, stb.
  • Italok kiválasztása: üdítők, alkoholos italok, stb.
  • Sütemények, desszertek, torta, stb.
  • Az étkezés típusa: büfévacsora, svédasztalos vagy ültetett kiszolgálás

Az esküvőszervezők és az esküvői helyszínek szolgáltatási rendszerében napjainkban már szinte természetes lehetőség, hogy a szakértők az esküvői menüsor kiválasztásában vagy összeállításában is állnak rendelkezésünkre, valamint próbamenükkel igyekeznek megkönnyíteni számunkra a döntést, hogy a nagy nap valóban olyan lehessen, amilyennek megálmodtuk.

Gyönyörű helyszín és profi szolgáltatások!

A Diófa Étterem és Rendezvényház lenyűgöző és gyönyörű budapesti helyszínnel várja a leendő házasokat, ahol komplex szolgáltatásaink keretén belül esküvők és lakodalmak lebonyolításában is maximálisan állunk rendelkezésére, valamint szakértőink teljes körű segítséget nyújtanak a menüsor és az italok kiválasztásában egyaránt! Bővebb tájékoztatásért az esküvői helyszínnel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban látogasson el a www.mifaker.hu weboldalunkra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/ 437 9772-es telefonszámon, valamint az info@diofa-etterem.hu e-mail címen és foglaljon még ma!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
galgo.hu
Gyorsnyomdai szolgáltatások a sikeres esküvőszervezéshez

Két ember új közös életének kezdetét sok éves múltra visszatekintő szertartással ünnepeljük, az esküvő és a lakodalom alkalmával osztozunk szeretteink...

Close