Kövess minket!
  
     

Gyermekruha választás esküvőre

Gyermekruha választás esküvőre
2014, május 21.

Egy esküvő mindig örömteli esemény, ahol a meghívott vendégsereg szebbnél, szebb öltözetekkel tiszteli meg az ifjú pár új életének kezdetét és boldogságukat, azonban a megfelelő ruha kiválasztása komoly kihívás elé állít mindenkit kortól és nemtől függetlenül. A megfelelő ruha kiválasztása egy esküvőre a felnőtt korosztály számára is komoly kihívásokat jelent, de szerencsére mindig vannak támpontok az öltözködésben, amelyek segítséget nyújtanak, hogy a megfelelő és illő darabokat válasszuk, azonban a gyermekek esetében már nem olyan egyszerű a választás.

Divatos, aranyos, alkalmi vagy egyedi: Milyen ruhát válasszunk gyermekünknek esküvőre?

Gyermekünk ruhájának kiválasztása egy esküvőre különösen nehéz feladat, hiszen bármennyire is aranyos a kicsi egy-egy öltözetben, könnyedén túlzásokba lehet esni és az ízléstelenség határait súrolni. Napjainkban a gyermekruha gyártó és forgalmazó cégek külön kollekciókkal és ruhavariációkkal készülnek az alkalmi ruházat terén számos gyermekkorosztályban, valamint külön figyelmet fordítanak a napjainkban igen divatos és népszerű szokásra és a hozzá illő öltözetekre, például koszorúslányruha.

Ruhaválasztási szempontok:

  • A gyermek korosztályának megfelelő ruhát válasszunk fiúk és lányok esetében egyaránt.
  • Vegyük figyelembe a kényelmi szempontokat, hiszen az örökmozgó kicsik egy ilyen eseményen sem maradnak nyugton minden percben, ezért ne csak csinos legyen az alkalmi öltözet, de kényelmes is.
  • Az esküvő jellegének megfelelően válasszunk ruhát, azonban ügyeljünk arra, hogy bármennyire is aranyos vagy egyedi egy-egy ruha, néhány szülő hajlamos szinte jelmezszerű ruhák felé elmenni az öltöztetés során.
  • Az öltözködés minden területén aktuális divathullámok élnek, melyek az esküvői elegáns öltözködésben is nagy segítséget nyújtanak, színben, formában, kiegészítőkben, stb.
  • A speciális esküvői gyerekruhák esetben, mint a koszorúslányruha, egyeztessünk a menyasszonnyal és a szervezővel az elképzelések terén.
  • Vegyünk figyelembe minden egyéb egyéni szempontot is.

A legszebb esküvői gyermekruhák egy helyen!

A Milibaby Baba Webáruház széles gyermekruha és kiegészítő kínálattal várja minden kedves új és meglévő ügyfelét, ahol 0-7 éves korig gyönyörű, aranyos és divatos gyermekruhákat is megtalál esküvőkre és egyéb alkalmakra is egyaránt, valamit széles gyermek koszorúslányruha palettával is mindenki rendelkezésére áll weboldalunk. Tekintse meg kínálatunkat a www.milibaby.hu weboldalon, valamint bővebb információkért keresse kapcsolattartónkat, Seres Gábort bizalommal a 0630/436-2893-mas telefonszámon, valamint az info@milibaby.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
iceline.hu
Különleges dekoráció egy különleges alkalomra

Amikor elérkezik egy pár életének nagy napja, az esküvő, szeretnék ezt az alkalmat tökéletessé varázsolni. Hosszú készülődés, több hónapnyi szervezés...

Close