Kövess minket!
  
     

Gondoskodjon a vendégek biztonságáról és kényelméről esküvői utasszállítással!

Gondoskodjon a vendégek biztonságáról és kényelméről esküvői utasszállítással!
2019, április 30.

Tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető helyen tartja az esküvőjét? Esetleg más ok miatt van szükség a vendégek fuvarozására? Az esküvőszervezés során semmiképp se feledkezzen meg az esküvői utasszállításról! Számos kellemetlenség érheti, és a násznép is kényelmetlenül érezheti magát, ha nem sikerül időben a helyszínre érkezni.

A nagy nap előkészülete rengeteg feladattal jár. A megfelelő időpont kitűzését, a tökéletes esküvői helyszín kiválasztását, az ideális ruha beszerzését, és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb teendőket illetően nagy odafigyelésre van szükség. Minél több vendéggel szeretné élete legszebb pillanatait megosztani, annál inkább nélkülözhetetlen az esküvői utasszállítás megoldása. Lehetnek olyan rokonok, ismerősök, akik nem rendelkeznek saját gépjárművel. Előfordulhat, hogy nehezen megközelíthető helyen kerül megrendezésre a lakodalom. Elkerülheti a kellemetlenségeket, és biztonságban utazhat mindenki, ha buszbérléssel oldja meg az esküvői utasszállítást. Többféle jármű közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A meghívottak száma határozza meg, hogy pontosan milyen buszbérlésre van szükség.

Szakképzett sofőrgárdával, új és rendszeres ellenőrözött járműparkkal, megbízható és színvonalas szolgáltatással várjuk a Tri-Busz 2005 Kft.-nél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az esküvői utasszállítás területén, törekszünk a maximális elégedettségre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy élete legszebb napján ne adódjanak kellemetlenségek. Biztonságban, kényelmes járművekkel szállítjuk el a násznépet a kijelölt helyszínekre. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről, és informálódjon a rendelkezésre álló járműparkról a www.tri-busz.hu internetes oldalunkon!

Élvezze önfeledten az esküvő napját! Bízza ránk az esküvői utasszállítást, hogy mindenki időben a helyszínre érkezzen! Érdeklődjön a buszbérléssel kapcsolatban a 06-36-789390-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a tribusz@upcmail.hu e-mail címünkre, amiben kérheti az ajánlatunkat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Stresszmentesen a nagy napig: profi esküvőszervezés

Élete nagy napját szinte minden kislány tervezgeti, ám mikor megkérik a kezünket, és az esküvőszervezés immáron nem álmodozás, hanem feladat,...

Close