Kövess minket!
  
     

Esküvői szertartás és lakodalom egyetlen, különleges helyszínen

Esküvői szertartás és lakodalom egyetlen, különleges helyszínen
2016, június 24.

Örömmel tölti el, hogy elérkezett esküvője szervezésének az ideje, és párjával terveik között szerepel, hogy azonos helyen tartják meg a szertartást, majd az utána következő mulatságot is? Könnyen találhat olyan esküvői helyszínt, ahol a különlegesség jegyében akár szabadtéren is megvalósíthatja mindezt.

Az esküvő szervezése rendkívül hosszadalmas, és apró részletekre való odafigyelést igényel. A fáradozás azonban megéri, hiszen gondos tervezésnek köszönhetően csodálatosan fog sikerülni a nagy nap minden perce. A feledhetetlen pillanatokhoz legnagyobb mértékben az esküvői helyszín járul hozzá. Érdemes esküvői catering szolgálat munkáját igényelnünk, hogy tényleg ne maradjon ki semmi. Szerencsés helyzetben találhatunk olyan esküvői helyszínt, ahol mindent egyben vállalnak, és akár szabadtéri ceremóniához is adott a lehetőség.

Különleges, zöld övezetben elhelyezkedő, a főváros közelében található Diófa Étterem és Rendezvényházunk tökéletes esküvői helyszínül szolgál akár szabadtéri, akár pedig beltéri ünnepséget szeretne. Lehetőséget adunk arra, hogy nálunk tartsa meg a ceremóniát és a lakodalmat is. Egyedülálló esküvői catering szolgálatunk rendelkezésére áll a teljes szervezésben, majd a lebonyolításban. Segítségére vagyunk a tökéletes dekorációt, az esküvői menüsort tekintve, és minden más hasonló feladatot komoly hozzáértéssel oldunk meg, ami csak felmerülhet a tervezés során. Egyedi igények alapján szervezzük a nagy napot akár pénteki esküvő esetén is. Számunkra minden egyes alkalom ugyanolyan fontos, ezért igyekszünk eleget tenni esküvői helyszínünk elképzeléseknek megfelelő, tökéletes kialakítását illetően. Ha ellátogat a www.mifaker.hu internetes oldalunkra, akkor részletesen tájékozódhat esküvői catering szolgálatunkról, esküvői helyszínünkről is egyaránt.

Legyen esküvője olyan, amilyenről mindig is álmodott! Válassza Diófa Étterem és Rendezvényházunkat esküvői helyszínéül, és igényelje esküvői catering szolgálatunkat, valamint ízletes esküvői menüsorunkat, hogy minden részlet tökéletes legyen! Felmerülő kérdéseivel, akár pénteki esküvő megszervezésével kapcsolatban elérhet bennünket a 06-30-7322531 –es telefonszámunkon, vagy az info@diofa-etterem.hu e-mail címünkön.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
iceart.hu.2016.majus
Egyedi jégszoborral a garantált sikerért!

A szobrászat évezredek óta létező művészeti ágazat. Ennek egyszerű oka, hogy ily módon könnyen az örökkévalóságnak ajánlhatják műveiket a szobrászművészek....

Close