Kövess minket!
  
     

Esküvői ruha tanácsok vőlegényeknek

Esküvői ruha tanácsok vőlegényeknek
2014, február 5.

Hasonlóan, mint a menyecske ruha kiválasztásánál, az esküvőire szánt öltöny esetében is igaz, hogy minél kényelmesebb, annál jobb. Persze nem szabad átesni a ló túloldalára és lezser darabokat viselni.

Mindenképpen kérdezzük meg az arát, hogy milyen stílust javasol, ugyanis ő már ismeri a menyasszonyi ruha adottságait, ezáltal összhangba tudja hozni a két öltözéket. A pár tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a férfi öltöny kiegészítőinek harmonizálása a menyasszonyi ruha színével és stílusával.

Minden esetben tartsuk szem előtt a helyszínt és az esküvő stílusát is, hiszen ezek figyelembe vételével érhetjük el a tökéletes összhangot.

A férfi öltönyökből alapanyag tekintetében is bőséges a választék. Meleg időben szellősebb, vékonyabb anyagú szettet válasszunk, pamutból, vékony gyapjúból vagy akár moherből. Forróságban és kültéri esküvőkre ajánlott a világosabb, bézs vagy mogyorószín öltöny, míg a hidegebb napokra választhatunk szürke vagy fekete darabot is. A mintákkal bánjunk óvatosan.

A megfelelő férfi öltöny megtalálása nem egyszerű feladat, azonban itt is jól fontoljuk meg a választást!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvői ruha.4
Hogyan válasszunk menyecske ruhát?

A menyecske ruha kiválasztása nem könnyű feladat. A menyasszonyi ruha mellett jelentős szereppel bír ez a darab is, hiszen az...

Close