Kövess minket!
  
     

Esküvői meghívók készítése a szitanyomás technikájával

Esküvői meghívók készítése a szitanyomás technikájával
2015, június 26.

Kitűzték esküvőjük időpontját, megvan a meghívottak listája, és már csak a megfelelő, díszesen nyomott meghívók kiválasztása van hátra? Rengeteg formájú és méretű, bármilyen színű meghívók készíttetésére van lehetőség, azonban mindenki valami egyedit szeretne, így fontos a kreativitás.

Az esküvő szervezése nagyon sok időráfordítást igényel. Elég nehéz a különféle részletekkel kapcsolatos kérdésekben gyorsan és jól dönteni

Az egyik kiemelkedő feladat az esküvői meghívók tervezése és megrendelése. A különleges nyomtatási eljárások variációinak, lehetőségeinek köszönhetően kifinomult minőségű végeredményt kaphatunk. Érdemes szitanyomással elkészíttetni a meghívókat, mivel a meghívottak számától függően, nemcsak néhány darabra van szükség belőlük. A szitanyomás különleges hatást nyújt, hiszen lehetőség van dombor nyomásra, és arany, bronz, ezüstszínek használatára is.

Egyedi, szitanyomással készülő esküvői meghívók különböző hangulatot tükrözhetnek. Szerepüket tökéletesen betöltik a következők által:

  • fontos információforrás
  • pozitív első benyomás
  • az ifjú pár személyiségének tükrözése
  • extrák lehetősége

Fontos szempont, hogy a stílusosan elegáns nyomású esküvői meghívó precíz kidolgozással, és minőségi anyagok felhasználásával történjen. A www.stepkft.hu honlapunkon segítséget nyújtunk, hogy Ön a számára legmegfelelőbb változatot találja meg. Nagy gondot fordítunk az elkészítendő termékek szépségének és egyediségének hangsúlyozására.

Ha megvannak a saját egyéni elképzelései esküvői meghívójáról, és nem szeretne a mások által már használt meghívók közül választani, vegye igénybe a Szombathelyen üzemelő Step Kft. szolgáltatását! Szitanyomással, transzfernyomással és tamponnyomással is foglalkozunk, így egyéb tárgyak, felhasználási eszközök nyomását egyaránt vállaljuk.

Bátran keressen minket elképzelésével, mi megvalósítjuk! Egyedi ajánlatát a www.stepkft.hu oldalon könnyen áttekinthető űrlap kitöltésével gyorsan és egyszerűen leadhatja. Bővebb információval kapcsolatban elérhetőek vagyunk telefonon a 06 94 / 345 234 –es számon, és e-mailben is az info@stepkft.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu-2
A legjobb választás életed legszebb napjára

Valószínűleg részt vettünk már olyan esküvőn, ahol az esküvői zenekar olyan jó hangulatot teremtett, hogy legszívesebben mindenki maradt volna még....

Close