Kövess minket!
  
     

Esküvői meghívó trend 2015-ben!

Esküvői meghívó trend 2015-ben!
2015, július 1.

Esküvő! Egyesek számára csak egy szó csupán, de másoknak egyet jelent az izgalmas szervezkedéssel, a kreativitás kibontakoztatásával, a rég nem látott ismerősök és barátok meghívásával, egy régóta várt ígéret beteljesülésével, felhőtlen ünnepléssel és egy életen át tartó keresés végével. Az esküvő mindezeket magába foglalja és ennél sokkal többet. A szerelem ünnepe ez, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie a tortától a meghívón át az utolsó székszoknyáig.

Az esküvői meghívók szerepe, hogy tudassák a világgal, a döntés megszületett, az ifjú pár valóban egybekel, nem torpant meg és fordult vissza, immár hivatalos a dolog, hiszen megvan a helyszín és az időpont is. Az esküvői meghívók külleme, stílusa és színei, de anyaga is változott az évek során. A menyasszonyi ruhákhoz, esküvői tortákhoz hasonlóan itt is évről-évre meghatározó trendek születnek, melyek irányvonalat mutatnak ezeknek a kis információs kártyáknak a megtervezéséhez.

Az idei évben a meghívók tekintetében továbbra is elsődleges szabály, hogy stílusában illeszkedjen az esemény stílusához, tehát ha romantikus, elegáns vagy vidéki stílusú lesz az esküvő, a meghívó is legyen olyan. A vintage még mindig hódít, tehát bátran nyúlhatunk a pasztellszínekhez, rózsamotívumokhoz és csipkékhez, de aki igazán trendi szeretne lenni, annak már mindenképpen szelfie meghívót kell készíttetnie. Ezen nemes egyszerűséggel az ifjú pár szerepel a saját magukról készült képpel. A másik vonal a természetesség és egyszerűség, ahol a meghívó készülhet fából, barna kartonból, egyszerű, minimalista kivitelezésben, föld színekkel.

A legújabb ötletek mellett hódítanak az egyedi darabok is. Itt csupán a fantázia szab határt a megvalósításnak, hiszen szinte bármilyen anyagú, formájú lehet a meghívó a menyasszony és a vőlegény elképzelései alapján, de kiegészíthető üvegfiolával, dobozkával vagy élő virággal, esetleg rákerülhet fénykép helyett a fiatalok ujjlenyomata is.

Szeretné, ha esküvője már a kezdeteknél tökéletes lenne? Keresse fel a www.galgo.hu weboldalt és készíttesse esküvői meghívóit profikkal. Meghívók mellett névjegykártyái, bélyegzői készítését is ránk bízhatja. A +36 1 371 2860 telefonszámon érdeklődhet szolgáltatásaink teljes kínálatáról!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
stepkft.hu
Esküvői meghívók készítése a szitanyomás technikájával

Kitűzték esküvőjük időpontját, megvan a meghívottak listája, és már csak a megfelelő, díszesen nyomott meghívók kiválasztása van hátra? Rengeteg formájú...

Close