Kövess minket!
  
     

Esküvői frizuratrendek 2013-ban

Esküvői frizuratrendek 2013-ban
2014, február 5.

Egy menyasszony számára a tökéletes megjelenés alappillére a gyönyörű frizura. Számtalan stílus közül választhatunk, ám sok időbe telik kiválasztani a megfelelőt. Íme néhány ötlet, amely megkönnyítheti a választást.

  • Tombol a 60-as évek hippi őrülete! Hajunkat akár fel is tupírozhatjuk olyan magasra, amilyen magasra csak szeretnénk, ám egy gyöngyös, vagy egyszerű egyszínű homlokpánttal is feldobhatjuk a frizuránkat.
  • 2013-ban Kate Middleton avagy Katalin hercegnő igazi divatdiktátorrá nőtte ki magát. Így nem csoda, hogy a kibontott, egyenes, fényes haj igencsak közkedveltté vált.
  • Természetesen a kibontott viselet mellett a hagyományos konty sem kerül háttérbe, tehát aki kizárólag kontyban gondolkodik, ne riadjon vissza, nem fog ódivatúnak tűnni.
  • A fonatokban is a régi idők köszönnek vissza ránk. Idén a fonatok is igen meghatározóak nem csak az esküvői frizurák tekintetében, hanem a mindennapi hajviseletben is.

Persze, ahány menyasszony, annyi féle stílus, de ez nem változtat azon a tényen, hogy minden nő a legszebb arcát szeretné mutatni élete nagy napján! Reméljük tudtunk segíteni a választásban!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvői ruha.5
Esküvői ruha tanácsok vőlegényeknek

Hasonlóan, mint a menyecske ruha kiválasztásánál, az esküvőire szánt öltöny esetében is igaz, hogy minél kényelmesebb, annál jobb. Persze nem...

Close