Kövess minket!
  
     

Elegáns esküvői műköröm strassz kövekkel!

Elegáns esküvői műköröm strassz kövekkel!
2016, március 8.

Esküvőjére készül, és szeretné, ha minden apró részlet tökéletes lenne? Ilyenkor a körmökre is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen amikor gyűrűt húznak az ujjára, bizony előtérbe kerülnek a körmei! A Swarovski kristályok és strassz kövek kitűnően mutatnak bármilyen kivitelezésű műkörmön!

Esküvők alkalmával nem csak a ruhák és a sminkek kerülnek előtérbe, hanem a körmök szépsége is. A menyasszonyok és a nagy napra meghívottak előszeretettel látogatják meg ilyenkor műkörmösüket, és persze kedvük szerint készíttetik el körmük formáját, díszítését, akár Swarovski kristályok segítségével is – a menyasszonyét viszont fontos elegánsan, leginkább a fehér szín jegyében kialakítani, úgy, hogy meseszép legyen, de mégsem kirívó.

A kapkodásban, a felhajtásban a lakk elég sérülékeny lehet, így a műköröm mellett több pozitívum szól. A francia kialakítás a legszebb és legegyszerűbb, ami emlékeztet a saját körmökre, és nagyszerűen fel lehet dobni egy kis díszítéssel, vagy akár Swarovski kristályok segítségével is.

Az extrém megjelenést előnyben részesítők esetében kiváló döntés, ha a rajtuk található, más színben megjelenő kiegészítőhöz illeszkedve készíttetik el a műkörmöt is.

A Swarovski kristályok luxus körömdíszítő kellékek, amelyekkel igazán különlegessé tehetőek a körmök, legyen szó visszafogott vagy extrém kivitelezésről!

Csodaszép Swarovski kristályok közül válogathat kedvére, ha felkeresi a www.strasszkiraly.hu weboldalt. Széles kínálatunkat igyekszünk átláthatóan közzé tenni, ezzel is segítve a könnyű és gyors megrendelést mindenki számára. Külön feltüntetjük a színek mellett a méreteket és az árakat is, hogy egyértelműek legyenek a tudnivalók, abban az esetben pedig, ha véletlen nem találna elképzelése szerinti kristályt, kérjen tőlünk segítséget.

Válasszon esküvője alkalmából elegáns és egyben egyedi műköröm díszeket a Swarovski kristályok csodaszép lehetőségét kihasználva! Webshopunkban rengeteg formájú és méretű termékhez juthat hozzá, többféle színből válogatva.

Bátran írjon nekünk a strasszkiraly@gmail.com e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a 06-20/391-9561-es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvő
Esküvői buszbérlés egyéni igényekre szabottan

Esküvője szervezésében van elmerülve, és még bőven akad olyan kérdés, ami megválaszolásra vár? A problémamentes érkezés az eseményre mindenki számára...

Close