Kövess minket!
  
     

Egyedi jégszoborral a garantált sikerért!

Egyedi jégszoborral a garantált sikerért!
2016, június 1.

A szobrászat évezredek óta létező művészeti ágazat. Ennek egyszerű oka, hogy ily módon könnyen az örökkévalóságnak ajánlhatják műveiket a szobrászművészek. A szobrászatnak viszont a közelmúltban kialakult egy olyan ágazata, ami, anyagából kifolyólag szembe megy az említett elvvel, de pont ez teszi igazán különlegessé is. Ez az ágazat pedig a jégszobrászat. A technika fejlődésének köszönhetően alakulhatott ki a jégből alkotott szobrok széles körben elterjedt művészete, de egyes források szerint Kínában már a negyedik-ötödik században is készítettek ilyen műveket a császár tiszteletére. A jégszobrászat valódi szépsége abban rejlik, hogy az elkészült művek csak pár hétig vagy napig, jobb esetben pár hónapig tartanak a megfelelő körülmények között. Az a jégszobor, amit mi abban a pillanatban megtekintünk, valószínűleg pár hónap múlva már nem fog létezni. Ez az, ami a művészet ezen oldalának valódi értékét adja, hogy nem tart örökké és csak addig lehet megcsodálni, amíg a jég fel nem olvad.

Rendezvényekre, eseményekre viszont tökéletes lehet egy alkalomhoz illő jégszobor dekoráció, mivel művészeti értékén felül képes arra, hogy exkluzív és stílusos hangulatot kölcsönözzön az adott eseménynek, magára vonva az ott tartózkodók figyelmét. Kiváló esküvői dekoráció lehet különleges esküvőkön, különböző bulikon vagy céges rendezvényeken és gyakorlatilag bármilyen alkalommal hangulatos dekoráció, ha szeretnénk emlékezetessé és megismételhetetlenné tenni rendezvényünket. Egy jégszoborral tudathatjuk vendégeinkkel, hogy ha stílusról és fényűzésről van szó, ismerjük a megfelelő dekorációs lehetőségeket!

Persze csodálatos emléket is jelenthet a fiatal párnak, ha esküvői asztaldíszeik jégből vannak megformálva. Esetleg a helyiség közepén egy gyönyörűen megvilágított hatalmas jégszobor kap helyet, ami formázhat bármit, amit csak a pár kíván. Lehet akár a világ egy nevezetessége, mint az Eiffel torony, esetleg lehet hattyú vagy egy menyasszonyt és vőlegényt formáló emberalak, amint azok épp örök hűséget fogadnak egymásnak. A lehetőségek száma a jégszobrászatban gyakorlatilag végtelen. Így hát a jégszobor, mint esküvői dekoráció talán a legstílusosabb és legegyedibb választás, amit csak találhatunk!

Ön is szeretné esküvőjét egy gyönyörű és egyedi jégszoborral emlékezetesebbé tenni? Akkor bízza az Ice-Art Bt.-re a jégszobor készítést! Jégszobrászaik garantáltan minden egyéni igényének tökéletesen meg fognak felelni és esküvőjét még évek múltán is emlegetni fogják! Látogasson el a www.iceart.hu weboldalra vagy érdeklődjön az iceart@iceart.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Esküvői virágcsokor
Az esküvő virága

Mint minden jeles alkalomkor, a házasság megkötésének ünnepekor is fontos szerepe van a virágoknak. Köszönetképpen adhatunk tulipánt vagy akármilyen cserepes...

Close