Kövess minket!
  
     

Dekorötletek őszi esküvőhöz!

Dekorötletek őszi esküvőhöz!
2016, október 27.

Ha úgy döntünk, hogy az ezerszínű levelek időszakában szeretnénk megtartani az esküvőnket, érdemes belecsempésznünk az ősz különlegességeit az esküvői dekorációba is, így igazán egyedi hangulatot teremthetünk a nagy napon.

Természetesen az egyik legnépszerűbb őszi téma az esküvőkön a hulló levelek. Rengeteg kreatív megoldást lehet kihozni az ősz legnagyobb jellegzetességéből, és garantáltan jól fognak mutatni a színes levelek az esküvői dekorációban. Igazán stílusos dekoráció lehet például az aranyozott levelek fellógatása, melyből varázslatos installációkat lehet létrehozni, és nem kell más, csak levelek és festékspray. Hagyományosabb megoldás lehet a gyertyatartók levéllel való díszítése, vagy akár virágok helyett színes levelekkel teli apró ágak helyezése a vázákba.

A Halloween rajongók is belecsempészhetik kedvenc ünnepük hangulatát az esküvői dekorációba úgy, hogy közben nem kell az ízléstelen végeredménytől félniük. A piros és a fekete színek dominálnak egy Halloween témájú esküvői dekorációnál. A vörös rózsa mindig nyerő választás, az asztali csokrok mellett rózsaszirmokkal díszíthetjük a gyertyatartókat is. A hangulatot fokozhatjuk hatalmas, régi filmek kastélyaiban látható gyertyatartókkal.

Mivel az ősz az aratás időszaka, vidéki esküvőkön különösen népszerű lehet, ha az esküvői dekorációba csempészünk sütőtököket és búzaszálakat is. Ami az asztali díszeket illeti, remek csokrokat lehet összeállítani napraforgóból, sütőtökből és különböző kiegészítő növényekből. A modern stílus kedvelői kipróbálhatják a festett sütőtököket is, melyeket száraz bogyós ágakkal is körbe lehet vonni.

Közeleg a nagy nap, de még nem találta meg a tökéletes esküvői helyszínt? Válassza a budapesti Diófa Étterem és Rendezvényházat! Éttermünk a főváros zöldövezetében, nyugodt környezetben helyezkedik el, és kedvezményes áron kibérelhető. További információkért tekintse meg honlapunkat a www.mifaker.hu webcímen, és forduljon hozzánk bizalommal 36 20 437 9772-es telefonszámon, illetve az info@diofa-etterem.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Esküvői szertartás és lakodalom egyetlen, különleges helyszínen
Esküvői szertartás és lakodalom egyetlen, különleges helyszínen

Örömmel tölti el, hogy elérkezett esküvője szervezésének az ideje, és párjával terveik között szerepel, hogy azonos helyen tartják meg a...

Close