Kövess minket!
  
     

Dekoráció esküvőre

Dekoráció esküvőre
2014, február 5.

A jó helyszín rendkívül fontos szempont, amikor álmaink esküvőjét szeretnénk megrendezni. Azonban egy gyönyörű helyszínt is még csodálatosabbá lehet tenni, ha megtaláljuk és megalkotjuk a megfelelő dekorációt az esküvőnkre. Gondoljunk csak bele: mennyire szépen mutatnak a színes virágok, függönyök, terítők, és még sorolhatnánk naphosszat.

Alapvetően az esküvői dekorációt is több részre oszthatjuk. Fontos szem előtt tartani magának a teremnek, vagy adott esetben kertnek a dekorációját. Különböző fénydíszeket, gyertyákat és persze az elmaradhatatlan kapukat, kapuelemeket is használhatjuk dekorációnak. Ezek közül a legnépszerűbbek a virágok és lufik.

Szintén rendkívül fontos az asztalok dekorációja, a terítőválasztás, a szalvéták, a különböző virágdíszek, mécsesek, gyertyák, esetleg ajándékok elhelyezkedése és mindezek stílusa, színvilága és összhangja.

A teljes körű rendezvényszervezéshez az esküvői dekoráció is hozzátartozik, hiszen ez jelentősen befolyásolja az esemény hangulatát. Legyen körültekintő a dekorációt illetően is, hogy esküvője tökéletes legyen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő szervezés.5
Esküvőszervezés Budapesten

Minden pár arról álmodik, hogy tökéletes lesz az esküvőjük. Ez azonban rengeteg szervezést követel, melyet a házasulandók gyakran nem tudnak...

Close