Kövess minket!
  
     

Az esküvőszervező

Az esküvőszervező
2014, február 5.

Esküvőszervezőt a párok általában azért fogadnak fel, mert nincs idejük a szervezésre, vagy nincs ötletük. Bár az is meghatározó, hogy az utóbbi időben igen nagy trend lett egy szakembert felfogadni erre a célra.

Egy esküvőszervező kiválasztásánál fontos szempont a bizalom, a kölcsönös szimpátia, a szervező tájékozottsága, valamint a szolgáltatás díja sem figyelmen kívül hagyható.

Az esküvőszervező választja ki a helyszínt, a szolgáltatásokat, begyűjti az árajánlatokat, elkészíti a költségvetést, lebonyolítja a nagy napot, mindezt természetesen a párral együtt, az ő elképzeléseik szerint tervezi és szervezi meg. Ide tartoznak többek között a vacsorával, itallal, zenével, fotózással, filmezéssel, szállással, dekorációval, vőféllyel, esküvői tortával, esküvői járművek intézésével, és virágok megrendelésével kapcsolatos szervezési feladatok

Polgári ceremónia esetén lefoglalja az időpontot, intézi a bejelentkezést, gondoskodik a szükséges okmányokról, tanukról, névviseléssel kapcsolatos teendőkről. Egyházi szertartás esetén figyelembe kell venni a különböző egyházi előírásokat.

Egy esküvőszervező tehát nagy terhet vesz le a házasulandó pár válláról, így érdemes fontolóra venni, hogy felkérjünk egy szakembert a nagy nap megszervezésére.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő.6
Esküvői hagyományok, babonák

Az esküvő, mint számos más ünnep, hosszú évek alatt kiforrott hagyományrendszerrel rendelkezik. Ezek a babonák generációról generációra örökölve maradtak fent....

Close