Kövess minket!
  
     

Az esküvőszervezés buktatói

Az esküvőszervezés buktatói
2015, március 31.

Egyre gyorsabban közeledik a nagy nap és Ön azt sem tudja, hol áll a feje? Egy esküvő bizony nem csak örömöt és szórakozást tartogat. Amíg az ifjú pár eljut az oltárig, addigra már sok munkát, szervezést és idegeskedést tudhat a háta mögött. Milyen legyen a torta, hol legyen a szertartás és a lagzi, ki kell választani a dekorációt, összeállítani az ülésrendet, elkészíteni a menüt, megtervezni a meghívókat és még sorolhatnánk. Sokszor úgy tűnik, hogy sosincs vége a teendőknek. Azonban kis odafigyeléssel, sok segítséggel és megfontolt szervezéssel könnyen megakadályozhatja, hogy az álomból rémálom váljék.

Az esküvőszervezés első számú szabálya, hogy az ifjú pár ne rugaszkodjon el a valóságtól, és tartsa szem előtt, hogy mi az, amit megengedhet magának és mi az, amit nem. Egy esküvő egyébként bizony nem olcsó mulatság, így az adott büdzséhez ajánlott igazítani a terveket.

Haladjunk lépésről-lépésre és mindent időben kezdjünk szervezni.

  • Hagyjunk időt a felkészülésre, és a dátumot legalább egy évvel előbb tűzzük ki. Jöhet a helyszín, vendéglista, költségterv összeállítása.
  • Pár hónappal később ráér felkérni a tanúkat és koszorúslányokat, kiválasztani a zenekart.
  • Ezután jöhet sorban a többi: a fotós kiválasztása, beiratkozhat a pár táncórákra, a nászút lefoglalása.
  • Néhány hónappal az esküvő előttre marad a meghívók kiküldése, a menü véglegesítése, a menyasszonyi ruha beszerzése.

Rengeteg feladat és rengeteg buktató leselkedik az ifjú párra ez alatt az idő alatt.

Ha igazán biztosra akar menni, kérje profik segítségét, és bízza az esküvőszervezést szakemberekre! Tájékozódjon a www.mifaker.hu weboldalunkon, és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat! Közreműködésükkel egészen biztosan időben le lesz foglalva az esküvői helyszín, össze lesz állítva a menü, és le lesz szervezve az esküvői catering. Mindezt akár egy helyen is megtalálhatja: a Diófa Étterem és Rendezvényházban! További információért és árajánlatért forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 06204379772-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu
Minden idők legjobb esküvői partija

Közeleg a jeles esemény, és gond van a szervezéssel? Vagy talán az előkészületek nagy részével megvan, csupán a nagy nap...

Close