Kövess minket!
  
     

Az esküvő virága

Az esküvő virága
2016, április 28.

Mint minden jeles alkalomkor, a házasság megkötésének ünnepekor is fontos szerepe van a virágoknak. Köszönetképpen adhatunk tulipánt vagy akármilyen cserepes virágot, temetésre krizantémot vagy virágkoszorút, esküvőre azonban a legkedveltebb növény a rózsa, illetve a liliom, melyek lehetnek akár csokorban, szálanként vagy kosárba foglalva is.

A virág nem csupán az ara kezében lévő csokrot jelenti egy esküvőn. Bizony, e nagy nap alkalmából a díszítés is virágokkal történik, mind a templomban, mind a lakodalomban, de még az autón vagy a lovas kocsin is. A házasság az öröm és a szerelem megünneplése, és ebben segít a virágok frissessége, természetessége is.

A csokrot és azt, hogy milyen virágok kerüljenek bele, általában a menyasszony családjának női tagjai segítenek kiválasztani. A virágok színe lehet fehér, vörös, sárga, rózsaszín, de akár kék is – amilyet csak az ara óhajt. Persze fontos figyelni arra, hogy a ruha és a díszítés milyen árnyalatú lesz, hiszen célszerű ehhez igazítani a csokor színét is.

Az esküvő szervezése során tehát nagyon fontos előre kiválasztani a virágot és a csokrot, a kiválasztás azonban csak a kezdet, hiszen meg kell szervezni a virágok szállítását is. Ha Magyarország területére esett a választásunk, semmi aggódnivalónk nincsen, ha viszont az esküvő külföldön lesz megtartva, érdemes időben megfelelő nemzetközi virágküldő szolgálat után nézni, ám fontos tudni, hogy a virágküldés külföldre sosem egyszerű feladat – kivéve, ha minket választ!

Ránk bízhatja a virágok beszerzését és kiszállítását is, így Önnek nem kell aggódnia a díszítés vagy a menyasszonyi csokor miatt! Keresse fel weboldalunkat a www.theflowerbird.com címen, vagy kérdezzen virágkínálatunkról a 06-30/933-9570-es, vagy a 06-30/863-2297-es telefonszámunkon!

A nemzetközi virágküldés során a megrendeléseket éppoly precízen és biztonságosan szállítjuk ki, mint a magyarországi rendeléseket! Amennyiben Önnek is segítségére lehetünk a belföldi, vagy éppen a nemzetközi virágküldés során, keressen minket bátran!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Esküvői műköröm
Elegáns esküvői műköröm strassz kövekkel!

Esküvőjére készül, és szeretné, ha minden apró részlet tökéletes lenne? Ilyenkor a körmökre is nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen amikor...

Close