Kövess minket!
  
     

A világ négy legextrémebb esküvője

A világ négy legextrémebb esküvője
2014, február 5.

Ön is merész esküvőt szeretne, ami belekerül az újságokba, és amire mindenki emlékezni fog? Egy kis kedvcsinálóként összeszedtük Önnek a világ négy legextrémebb esküvőjét.

Mozgó kápolna

Egy Illinois állambeli tiszteletes igen különleges szolgáltatással áll a házasodni kívánó párok rendelkezésére: egy régi tűzoltókocsit mozgó kápolnává alakított, melyen a párok az országutat szelve mondhatják ki a boldogító igent.

A felhők felett

A szerelmesekre gyakran mondják, hogy a felhők felett járnak. Egy bátor brit pár ezt a gyakorlatban is megvalósította úgy, hogy a levegőben fogadtak örök hűséget egymásnak. A pár egy duplafedeles repülőgép szárnyain állva házasodott össze.

Nudista esküvő

Napjainkban a nudista strandok egyre népszerűbbé válnak, na de nudista esküvő? Igen, létezik. Ráadásul még ezt is extrémebbé lehet tenni, hiszen 2003-ban St. Ann Runaway nevezetű öblében 29 pár fogadott egymásnak örök hűséget. Praktikus, ha nem akarunk esküvői ruhára költeni.

A világ tetején

Egy kalandvágyó nepáli pár egy Mount Everest-re tartó expedíció alkalmával jutott fel a 8844 méteres magasságba, ahol ki is mondják egymásnak a boldogító igent. A tervüket végig titokban tartották.

Ha Ön is igazán különleges esküvőre vágyik, érdemes esküvőszervező céghez fordulni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő.4
Esküvői frizuratrendek 2013-ban

Egy menyasszony számára a tökéletes megjelenés alappillére a gyönyörű frizura. Számtalan stílus közül választhatunk, ám sok időbe telik kiválasztani a...

Close