Kövess minket!
  
     

A tökéletes esküvői meghívó titka

A tökéletes esküvői meghívó titka
2017, július 17.

Már javában tart az idei esküvői szezon, azonban sokan még csak a készülődés pillanatait élik át. Hiszen vannak, akik bizonyos dolgok kapcsán hezitálnak, és nem szeretnének elhamarkodott döntést hozni, így az utolsó pillanatra hagyják a végleges választást. Ilyen kérdéses terület például az egyedi esküvői meghívó készíttetése is. Hiszen valljuk be, ugyan rengeteg mesés alkotás közül szemezgethetünk a neten, mégis arra vágyunk, hogy a mi nagy napunk az utolsó apró részletéig egyedi és különleges legyen! Tehát, a mi választásunk véletlenül se hasonlítson az előttünk már százak által használt esküvői meghívóhoz.

Ha nem tudjuk, milyen irányba induljunk el az egyedi esküvői meghívó megálmodásával kapcsán, kiváló támaszt nyújthatnak az aktuális trendek, melyeket akár kiindulási pontnak is alkalmazhatunk. Idén a legkedveltebb esküvői meghívók közé az alábbi irányzatok tartoznak:

  • Pasztell mámor – A tavalyi Rózsa kvarc és Serenity kék színek után idén a zöldes árnyalatok az uralkodóak, melyek kiegészülnek a lila színskálával. Színek tekintetében ez a két meghatározó irányzat, azonban rengeteg más divatosnak mondható pasztellszín közül válogathatunk, melyek remekül megjeleníthetőek az esküvői meghívókon is!
  • Mintázatok – Az idei év a végletekről szól mintázatok terén is. Az egyik oldalon a jól megszokott virág minták, absztrakt alkotások hódítanak, a másik oldalon a letisztult, natúr, vagy csak halványan megjelenített ábrák.
  • Kiegészítők – A masnival átkötött, strasszos vagy más formában díszített esküvői meghívók már évek óta nagy kedvencnek számítanak.
  • Egyedi megoldások – Ma már olyan kreatív megoldások is születhetnek, mint például útlevélre hasonlító esküvői meghívó beszállókártyával! A meghívó ebben az esetben a pár adatait, fotóját és az esküvővel kapcsolatos valamennyi információt tartalmazza, az útlevél formális jellemzőit kihasználva.

Mi, az Amare-nál törekszünk arra, hogy a hozzánk forduló pároknak a legtökéletesebb és legegyedibb esküvői meghívót készíthessük el! Ha Önnek is fontos az egyediség és a minőség, látogasson el a www.amare.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-30-289-5610-es számon, akár e-mailben az amare@amare.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Mi alapján válasszunk esküvői cateringet?
Mi alapján válasszunk esküvői cateringet?

Az esküvőnk, életünk azon nagy napja, amire biztosan örökké emlékezni fogunk, hiszen ezen az alkalmon örökké összekötjük az életünket valakivel,...

Close