Kövess minket!
  
     

A téli esküvők ízei – nem csak ínyenceknek!

A téli esküvők ízei – nem csak ínyenceknek!
2014, február 5.

A télnek van egy sajátos hangulata, hiszen egy olyan ünneppel kezdődik, amely már önmagában rengeteg szeretetet hordoz. Ennek köszönhetően ez az érzés egész télen átjár bennünket, és varázslatossá teszi az esküvőt.

Sokan gondban vannak azonban a téli esküvőkön az étel- és italválasztást illetően, pedig mi sem egyszerűbb ennél. Csak használjuk a fantáziánkat és a tél adta lehetőségeket!

Olyan remek fűszereket csempészhetünk az ételekbe, koktélokba és a menü bármely részébe, mint a fahéj, a gyömbér, a szegfűszeg, a csillagánizs, a narancs és még sok más egyéb. Készülhetünk a vendégfogadásra fűszeres forralt borral, ami már érkezéskor megmelengeti a fázós vendégeket.

A desszerteknél jól mutatnak az apró muffinok és sütemények, melyeket téli mintákkal egészíthetünk ki. Gyömbéres-almás krémekkel, diós finomságokkal és hópehely vagy csillag alakú mini pitékkel is könnyedén vendégeink kedvében járhatunk.

Ne hagyja, hogy a téli hideg becsapja! Ha télen szeretné tartani esküvőjét, ugyanolyan pompás lehetőségei vannak, mint ha az év bármely más szakában szervezné a nagy napot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvői ruha.2
Menyasszonyi ruha minden alkatra

Egy menyasszony mindig gyönyörű, azonban nem minden nő olyan szerencsés, hogy a magazinok címlapján pózoló hölgyeket megszégyenítően tökéletes alakkal rendelkezik....

Close