Kövess minket!
  
     

A lány keresztelő ruha örök emlék marad

A lány keresztelő ruha örök emlék marad
2020, február 28.

Egy szülő életében sok fontos pillanat van ami a gyermekével kapcsolatos; ilyen fontos esemény a keresztelés is, amikor a kislányokat beöltöztethetjük egy gyönyörű lány keresztelő ruhába. A keresztelés az első szentség amit magunkhoz vehetünk, így rendkívül fontos a keresztények számára. A keresztelkedéssel megtisztulunk összes bűnüktől. Bár egy kisbaba még szándékosan semmivel nem vétkezhet, ő is rendelkezik eredendő bűnnel, amitől az egyház ily módon feloldozza.

lány keresztelő ruha jelentősége tehát óriási, hiszen ez az első hófehér ruhanemű, amely a lányunk életét meghatározza, az elsőáldozási fehér ruhácska és az esküvői, menyasszonyi ruha előtt. Sokan még örökre elrakják gyermekük szent öltözékét, hiszen hivatalosan az egyház e jeles napon fogadja be közösségébe a kis babánkat. A lány keresztelő ruha gyönyörű fehér színű, aranyos mintákkal, fodrokkal és masnikkal díszített. Léteznek egészen letisztult egyszerű változatok, de teljesen különleges darabok is.

Aki a keresztséget felveszi, az az egyház tagjává válik

A keresztény vallás egyik alap pillére a szentelt vízben való megkeresztelkedés. A rituális, víz általi megtisztulás mai formájában már nem szokás teljesen víz alá meríteni a gyermekeket, így a fiú és lány keresztelő ruha különös jelentőséggel bír, hiszen számos fotó fogja megörökíteni a nagy pillanatot. Ráadásul a legtöbbször nem csak a szűk családi kör van jelen a keresztelőn, hanem rokonok, barátok és ismerősök egyaránt.

A lány keresztelő ruha tehát igazán különleges ruhadarab, amely nagy jelentőséggel bír, így nem mindegy, hogy honnan vásároljuk meg. Igazán gyönyörű, minőségi és eredeti lány keresztelő ruhát vásárolhatunk a https://www.luxgyerekruha.hu webáruház kínálatából, számos más alkalmi öltözék mellett. Az akciós kínálatról a +36 30 436 6586-os telefonszámon és az info@luxgroup.hu e-mail címen is érdeklődhetünk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tattooszeged.hu.19szept
Tetoválás készítés esküvőre? Ne csak a boldogító igen tartson örökké!

Kevés olyan meghatározó pillanat van az életünkben, mint az esküvőnk napja. Amikor két szerelmes örökre összeköti az életét, az nem...

Close