Kövess minket!
  
     

A lakodalom szervezése: Svédasztalos kiszolgálás vagy pincérszolgálat?

A lakodalom szervezése: Svédasztalos kiszolgálás vagy pincérszolgálat?
2014, december 16.

Az esküvőszervezés során számos fontos döntést kell meghoznunk, melyek meghatározzák az esküvő és a lakodalom stílusát, kivitelezését és nem utolsó sorban a hangulatot is, hiszen egy-egy praktikus, dekoratív ötlet hozzájárulhat az álomesküvőhöz. Az egyik legfontosabb döntés szervezés során a megfelelő helyszín és étkezési forma kiválasztása a lakodalomhoz, amely számtalan tényezőtől és egyéni szemponttól függhet.

Svédasztalos önkiszolgáló vacsora vagy pincérszolgálat?

A lakodalom és vacsora megszervezése során manapság jelentősen megváltoztak az igények, melyek a mai modern lehetőségeknek és a különféle szolgáltatások széles piaci kínálatának köszönhető, legyen szó modern vagy hagyományos esküvőről. A vacsora stílusának elsődlegesen meghatározó eleme a kiszolgálás menete, melyek közül az önkiszolgálás és a pincérek alkalmazása a két leggyakrabban alkalmazott megoldás.

Svédasztalos vacsora:

Az esküvői vacsoraszervezésben relatív újszerű, azonban mindenképpen modern lehetőség, amely számos előnnyel rendelkezik:

  • A nagy létszámú vendégsereg gyors kiszolgálása, azonban mindig ügyelni kell a megfelelő időben történő utánpótlásról, melyhez a megfelelő személyzet szükséges.
  • Többféle ízletes étel választható, így nem jelent problémát a fix menüválasztás.
  • Az ételek egész éjszaka fogyaszthatóak, valamint melegen és frissen tarthatóak.

Pincérszolgálat és az ültetett vacsora:

Hagyományos módja az esküvői vacsora lebonyolításának, amely igen elegáns megoldás:

  • Kényelmes kiszolgálás szakképzett pincérek segítségével, azonban a választás során figyelembe kell venni, hogy nagyobb vendégsereg esetén időigényes.
  • Általában fix menüsor jellemzi.

A tökéletes esküvő és lakodalmi vacsora szervezése során érdemes igényeinknek és az esküvő stílusának megfelelően kiválasztani a kiszolgálási módszert is, hogy igazán emlékezetes és akadálymentes lehessen életünk egyik legszebb napja.

Gyönyörű helyszín és profi szolgáltatások!

A Diófa Étterem és Rendezvényház lenyűgöző budapesti helyszínnel várja a leendő házasokat, ahol komplex szolgáltatásaink keretén belül esküvők és lakodalmak lebonyolításában is maximálisan állunk rendelkezésére. Bővebb tájékoztatásért az esküvői helyszínnel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban látogasson el a www.mifaker.hu weboldalunkra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/ 437 9772-es telefonszámon, valamint az info@diofa-etterem.hu e-mail címen és foglaljon még ma!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
Hogyan válasszuk ki az esküvői menüsort?

Az esküvőszervezés hosszadalmas és összetett folyamata során megannyi teendő akad, mellyel a jegyespárnak meg kell birkózni akár egyedül, akár családi,...

Close