Kövess minket!
  
     

A lakodalom és az esküvő zenéje

A lakodalom és az esküvő zenéje
2014, február 5.

Hagyományos vagy modern?

Napjaink világában gyakran elgondolkodik az ember, hogy a hagyományok mellett maradjon, vagy nyisson valami új felé. Nincs ez másképp az esküvőnk utáni ünneplés zenéjével sem.

A régebbi időkben a lakodalmak uralkodó zenestílusa a mulatós volt, amit pont emiatt lakodalmas zenének is neveznek. Ám a modern világban, ahol rengeteg féle zenei stílus létezik, az ifjú pár szívesebben bulizik az általuk kedvelt zenére, ami persze teljesen érthető.

Ám alaposan meg kell fontolni a zene kiválasztását, hisz a hiedelmek szerint a lakodalom hangulata alapján alkotnak véleményt a pár elkövetkezendő közös életéről: izgalmas és jó kedélyű lesz-e, vagy unalmas.

Ezért nagyon fontos, hogy mindenki jól érezze magát a lagzin. Így olyan zenét érdemes választani, amelyben mindenki jól érzi magát. Gondolni kell a fiatalokra és az idősekre egyaránt. Érdemes olyan zenei stílus mellett letenni a voksunkat, amely vidám, pörgős és megtáncoltatja a násznépet.

Be kell látni, a döntés nem könnyű, ám ha jól választunk, a fergeteges hangulat garantált!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőszervezés.com.esküvő szervezés.3
A világ négy legextrémebb esküvője

Ön is merész esküvőt szeretne, ami belekerül az újságokba, és amire mindenki emlékezni fog? Egy kis kedvcsinálóként összeszedtük Önnek a...

Close